Egyetemi Bérkerékpár Rendszer

Az UniBike Egyetemi Bérkerékpár Rendszer a Debreceni Egyetem által megvalósított közösségi bérkerékpár rendszer, amely nem egy átlagos kerékpárkölcsönző, hanem a közösségi közlekedés egyik új formája. Ennek célja, hogy segítse az egyetemi polgárok (hallgatók, oktatók, dolgozók) kényelmes, gyors közlekedését az egyetem campusai között.

Az Egyetemi Bérkerékpár Rendszer a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata által üzemeltetett rendszer, amelyet a Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel együttműködve mindkét egyetem polgárai használhatnak. Az UniBike rendszer keretein belül 7 állomáson összesen 152 dokkoló helyen, 90 kerékpár áll majd a kártyabirtokosok rendelkezésére a kölcsönző állomásokon.

A kerékpározáshoz érvényes egyetemi kártya szükséges (UniPass, DEKa), amely AKTIVÁLT és amellyel a fizetési rendszerben legalább egyszer VÁSÁRLÁS is történt.

FONTOS:
A 2019. január 1. előtt gyártott kártyák esetében - ha vásárlásra korábban még nem volt használva - a kerékpározáshoz szükséges alkalmazást a kártyára fel kell írni! Amennyiben a kártyabirtokos a fizetési rendszert egyenlőre nem szeretné használni, akkor az alkalmazás felírásának lehetőségéről érdeklődjön a szolgáltató e-mail címén.

Kölcsönzés:
A kerékpárok naponta 7:00-21:00 között használhatók.
Egy kártyával egy időben csak egy kerékpár kölcsönözhető.

Használati díjszabás:
30 percig: INGYENES
Minden további megkezdett fél óra: 200Ft

Az UniBike kerékpár első használata előtt érdemes elolvasni a honlapjukon található tájékoztatót. A rendszer használatával kapcsolatos kérdéssel bizalommal fordulhatnak az UniBike Ügyfélszolgálatához e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon: (30) 197-2462.